startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Gratisseminarier


Samtliga seminarier som visas på denna sida är kostnadsfria. Det går bra att ta med en kollega på seminariet. När du är anmäld kommer du att få en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse är ni inte anmäld och då ber vi er kontakta oss.
Varmt välkommen!

Digitala mötesplatser som fungerar

Webinar 5 maj
I detta webinar delar vi med oss av tips som gör dig till en bättre mötesledare och mötesdeltagare i digitala möten. Vad ska man tänka på för att skapa fokus och delaktighet? Hur ska man förhålla sig till kameran? Hur ska man förbereda? Vad behöver man tänka på när man genomför webinars? Och vilka vanliga fällor finns det att undvika?
Läs mer 

Frukostseminarium: Att styra och genomföra digitala transformationer

Frukostseminarium 19 maj
Att googla på begreppet ”digital transformation” resulterar i hundratals träffar. Hur skall du kunna skilja ut det som är relevant i bruset, eftersom alla verkar ha olika uppfattningar? Tillsammans med NFI arrangerar digitalstyrning.se detta frukostseminarium på temat ”Att styra och genomföra digitala transformationer” där vi kommer att ge vår syn på hur organisationer och företag kan genomföra en verklig digital transformation. Ett paradigmskifte som innebär en ständig disruptiv innovation med nya utmaningar och lösningar samt de positiva och negativa konsekvenser som blir följden.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss