startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Gratisseminarier


Samtliga seminarier som visas på denna sida är kostnadsfria. Det går bra att ta med en kollega på seminariet. När du är anmäld kommer du att få en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse är ni inte anmäld och då ber vi er kontakta oss.
Varmt välkommen!

Digitala mötesplatser som fungerar

Webinar
I detta webinar delar vi med oss av tips som gör dig till en bättre mötesledare och mötesdeltagare i digitala möten. Vad ska man tänka på för att skapa fokus och delaktighet? Hur ska man förhålla sig till kameran? Hur ska man förbereda? Vad behöver man tänka på när man genomför webinars? Och vilka vanliga fällor finns det att undvika?
Läs mer 

Går det att få med sig alla i en förändring?

Frukostseminarium 3 mars
När man sitter och jobbar med en stor förändringsprocess vill man vara säker att man tänkt på allt, men det i sig är en omöjlighet. Vi lever i en tid där alla förändringar ska ske snabbt, smidigt och det förväntas att alla medarbetare ska jubla när den nya organisationen presenteras. Vi står även för ett stort generationsskifte där den nya generationen (80-talister och framåt) ser på arbetet på ett helt annat sätt än den äldre (60-80 talister). Under denna frukostföreläsning går vi igenom hur man förbereder sig inför en stor eller liten organisationsförändring.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss