startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Frukostseminarium

UX eller dö!

Välkommen till ett nytt spännande frukostseminarium! Seminariet är helt kostnadsfritt och avhandlar denna gång: UX eller dö!
Seminariet kommer att hållas på vårt utbildningscenter på Tjärhovsgatan 21 på söder i Stockholm. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.
Den 15 september 2017
Tjärhovsgatan 21, 6tr
Frukost: 08:00-08:30
Seminarium: 08:30-09:30
Om Seminariet
Det finns många historier om företag som missat tekniska framsteg och därmed gått under eller tappat stora marknadsandelar. Facits skrivmaskiner som blev överflödiga, Fujifilms miss att acceptera digitalkamerans ankomst och Nokias miss att STÖRRE telefoner och skärmar skulle bli det viktiga. Nu pågår en digital revolution där massor av företag kommer att tyna bort och dö för att de inte lyckas hänga med. En av de starkaste trenderna är att bygga produkter och tjänster som tillför verklig nytta till användarna på ett sätt som passar deras situation och behov. Konkurrensen i många branscher är stenhård och en av de avgörande faktorerna omför att lyckas är fokus på användarupplevelsen.

User Experience, oftast benämnt UX, handlar om att arbeta med ständig återkoppling från verkliga användare. Vi slutar att prata om krav och börjar prata om empati för både användarna och beställarna. Istället för att ta fram en enda lösning experimenterar vi med prototyper som vi kontinuerligt utvärderar mot de effekter och behov vi kommit fram till. Denna filosofi ändrar radikalt på det arbetssätt som många av oss har lärt oss genom åren. Häng med på en timmes introduktion till UX och designtänkande. Snart i ett projekt nära dig!

Talare

Torbjörn Ryber

Torbjörn jobbar till vardags med konsultarbete inom UX och test, ofta i strategiska och ledande roller. Han är en entusiastisk problemlösare som tror på personlig kommunikation, nära samarbete och visuella metoder.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss