startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Kommande konferenser


Varje år anordnar vi flera konferenser inom en rad olika ämnen. På våra konferenser får du ta del av föredrag framförda av ledande experter inom respektive område.

Från Krav till System 2017

Konferens 10-11 oktober
Det blir ett fullspäckat program med föredrag som spänner över hela kravområdet. Du hittar bland annat spännande föredrag om omvärldstrender, innovation, automatisering, kravhantering ur ett ledningsperspektiv, user stories, krav relaterat till molnapplikationer och många fler.
Läs mer 

Systemförvaltning 5-6 dec - föredragshållare sökes

Konferens
Vi söker förslag på föredrag att hålla på NFI´s stora konferens inom systemförvaltning av IT-system: Systemförvaltning 2017 den 5-6 dec, Hilton Slussen Stockholm
Läs mer 

Agil Transformation 2017

Halvdagskonferens 14 november
Under halvdagskonferensen Agil Transformation 2017 får du ta del av den stegvisa process som leder ett företag genom den agila transformationen. Vi går igenom hela den agila resan från organisationen till teamet och slutligen individen. Denna halvdagskonferens kan bli det perfekta startskottet för den agila framtiden på ditt företag, men det kan också bli en värdefull uppdatering om det senaste inom agila arbetssätt.
Läs mer 

Projektkommunikation 2017

Halvdagskonferens 14 december
På den här halvdagskonferensen kommer vi att guida dig genom den perfekta projektkulturen och hur man skapar en effektiv projektkommunikation. I ett simulerat case tar vi upp det viktiga begreppet kommunikationsplanering. Därefter kommer vi att prata om hur man effektiviserar den löpande projektkommunikationen. Sist men inte minst viktigt går vi igenom hur man avslutar ett projekt på ett professionellt och snyggt sätt.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss