startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Kommande konferenser


Varje år anordnar vi flera konferenser inom en rad olika ämnen. På våra konferenser får du ta del av föredrag framförda av ledande experter inom respektive område.

Vi söker föredragshållare - konferensen Testforum 2018, 15-16 maj

Vi söker förslag på föredrag att hålla på NFI´s stora konferens inom test av IT-system: Testforum 2018 den 15-16 maj
Läs mer 

Vi söker föredragshållare - konferensen Digitaliseringsdagarna 2018

Konferens Konferens
Digitaliseringsdagarna kommer att ge dig en bred belysning kring ämnet Digitalisering. Vi kommer bland annat att ta upp Digitalisering 2018 och framåt, Milstolpar och Mega Trends, Det mobila samhället, Praktikfall från offentlig- och privat sektor, Att leda digitalisering, Digital Automatisering och Digital kommunikation. Du kommer att få ta del av nya metoder och tekniker - inte minst kommer du att få med dig en hel del inspiration och nya idéer.
Läs mer 

UX - User Experience 2018

Hur skapas den ultimata kundupplevelsen Halvdagskonferens 11 april Halvdagskonferens
På denna halvdagskonferens vägleder vi dig i hur du framgångsrikt ska skapa den ultimata kundupplevelsen. Under konferensen kommer du att få tips om hur du kartlägger kundresan, genvägen till framgångsrik e-handel samt hur du kommer vidare i ditt projekt och behåller en positiv användarupplevelse.
Läs mer 

Agil Transformation - Extra tillfälle

Halvdagskonferens 12 april
Agil Transformation 2017 blev en fullträff och därför kommer vi att köra samma program igen utan ändringar. Vi utlovar därmed igen ett modernt upplägg med belysning kring det agila teamet samt hur detta hänger ihop med organisationen och individen. Vi går igenom den stegvisa process som leder ett företag genom den agila transformationen. Vi går igenom hela den agila resan från organisationen till teamet och slutligen individen.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss